Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, μετά την πραγματοποίηση  της σύσκεψης   όλων των φορέων της πόλης  μας στο συνεδριακό κέντρο Θήβας με θέμα το << Νοσοκομείο  Θήβας >>.

Παρόλο  της  δεσμεύσεις του Υπουργείου προς  Δήμο και Ιατρικό σύλλογο αλλά και στην απάντηση του Υπουργού Υγείας στην επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Γιώργου Μουλκιώτη, για την κάλυψη των θέσεων του τμήματος της Παθολογικής κλινικής, χθες η Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου  έκλεισε.

Η διακυβέρνηση της Ν.Δ.  έδειξε για ακόμη  ότι εμπαίζει  ακόμη και με την υγεία των εργαζομένων και γενικότερα των πολιτών της περιοχής,  χωρίς να δείξει έστω την παραμικρή  ευαισθησία απέναντί τους,  υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της.

Η διοίκηση του  Ε.Κ. Θήβας  στην σύσκεψη των φορέων ανάφερε,  επειδή αυτό το έργο το έχουμε  ξαναζήσει και στο παρελθόν,   πρότεινε ενημέρωση σε όλους τους πολίτες της περιοχής για την κατάντια του Νοσοκομείου(από ελλείψεις ιατρικού  και νοσηλευτικού  προσωπικού αλλά και από υγειονομικό υλικό) και δυναμικές κινητοποιήσεις συσπειρώνοντας τους  πολίτες της περιοχής με μπροστάρηδες τον Δήμο, το Ε.Κ. Θήβας και όλους τους φορείς της πόλης, έως ότου καλυφθούν οι οργανικές θέσεις του νοσοκομείου. 

Για το χθεσινό κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Θήβας, υπάρχουν υπεύθυνοι και σιωπούν κρυπτόμενοι, αποφεύγοντας να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η διοίκηση του Ε.Κ. Θήβας  καλεί όλους τους πολίτες της περιοχής να είναι σε επαγρύπνηση  για κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενη ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης πιέζοντάς την, για  την   στελέχωση  όλων των κενών  θέσεων του νοσοκομείου και την  ομαλή και πλήρη λειτουργία του, ως Νοσοκομείο!!!

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.

Follow us: