Η διάσημη τραγουδίστρια και λάτρης των MTV Awards, Κέιτι Πέρι, απουσίαζε χθες από την τελετή απονομής και θέλησε να δείξει πόσο πολύ τις έλειπαν.

Τα MTV Awards πραγματοποίησαν χθες την πρώτη εικονική τελετή απονομής βραβείων, με την Lady Gaga να εντυπωσιάζει με τις μοναδικές και φουτουριστικές εμφανίσεις της και την Μάιλι Σάιρους να αποτίει φόρο τιμής στο πιο πικάντικο ίσως βιντεοκλίπ της.

Αλλά η Κέιτι Πέρι, που πριν από λίγες ημέρες καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της Ορλάντο Μπλουμ, όπως ήταν λογικό, δεν μπόρεσε να παραστεί και πόσταρε ένα στιγμιότυπο σαν να ποζάρει στην κάμερα της τελετής, φορώντας όμως μόνο τα εσώρουχά της και δείχνοντας εξαντλημένη.

Η Κέιτι Πέρι τολμά και δείχνει το σώμα της 5 μέρες μετά την γέννηση του παιδιού της

Συγκεκριμένα, στο στιγμιότυπο, η 35χρονη τραγουδίστρια ποζάρει στον καθρέφτη του μπάνιου φορώντας ένα σουτιέν θηλασμού και ένα εσώρουχο με ψηλή μέση, πέντε μόλις ημέρες μετά την γέννηση της κόρης της.

«Μαλλιά και μακιγιάζ: εξάντληση» έγραψε η Κέιτι Πέρι αστειευόμενη και προσθέτοντας τους κατασκευαστές των εσωρούχων της.

Λάτρης των MTV Awards η Κέιτι Πέρι
Η Κέιτι Πέρι έχει μια μακρά ιστορία και προφανή αγάπη για τα MTV Awards, καθώς ήταν η παρουσιάστρια της τελετής το 2017. Επίσης, παραβρέθηκε για πρώτη φορά στα βραβεία το 2008, την ίδια χρονιά που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της και περπάτησε στο κόκκινο χαλί με τις Μάιλι Σάιρους και Τέιλορ Σουίφτ. Και μπορεί χθες να μην κατάφερε να πάει, ωστόσο ήταν αναμφισβήτητα χαρούμενη που βρισκόταν στο σπίτι της με την νεογέννητη κόρη της Ντέιζι Νταβ, την οποία έφερε στον κόσμο την Τετάρτη.

πηγή iefimerida.gr

Follow us: