Ενώ ετοιμάζονταν να τη βαλσαμώσουν ! 

Άφωνοι έμειναν οι υπάλληλοι γραφείου τελετών στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ όταν είδαν μια 20χρονη με ειδικές ανάγκες, που είχε μεταφερθεί εκεί ως «νεκρή», να ανοίγει ξαφνικά διάπλατα τα μάτια της, ενώ ετοιμάζονταν να τη βαλσαμώσουν.

Το αλλόκοτο περιστατικό, βγαλμένο θαρρεί κανείς από σενάριο ταινίας τρόμου, ξεκίνησε λίγο μετά τις 07:30 το πρωί της Κυριακής τοπική ώρα στο προάστιο Σάουθφιλντ του Ντιτρόιτ, όταν η οικογένειά της ειδοποίησε τις Αρχές ότι η 20χρονη Τιμέσα Μποσάμπ είχε χάσει τις αισθήσεις της. Διασώστες που έφθασαν στο σπίτι διεπίστωσαν ότι η νεαρή γυναίκα δεν ανέπνεε και προσπάθησαν επί μισή ώρα να την επαναφέρουν στη ζωή με τις συμβουλές γιατρού από το τηλέφωνο. Ο τελευταίος την κήρυξε νεκρή βάσει των πληροφοριών που του έδωσαν οι διασώστες, ενώ το γραφείο του Ιατροδικαστή της κομητείας Όουκλαντ έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να γίνει νεκροψία κι ότι η σορός της γυναίκας μπορούσε να παραδοθεί στην οικογένειά της. Αλλά φανταστείτε την έκπληξη των υπαλλήλων στο γραφείο Τελετών James H Cole στο Ντιτρόιτ όταν άνοιξαν το σάκο με τη «σορό» της 20χρονης και τη βρήκαν ζωντανή πάνω από μία ώρα αργότερα. «Το προσωπικό μας επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα ανέπνεε» και κάλεσαν ασθενοφόρο, επιβεβαίωσε το Γραφείο Τελετών.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της κοπέλας, Τζόφρι Φίγκερ: «ήταν έτοιμοι να τη βαλσαμώσουν, πράγμα που είναι το πιο φρικιαστικό. Σκεφτείτε να μην είχε ανοίξει τα μάτια της. Οι υπάλληλοι να ανοίγουν τον σάκο –αυτό συνέβη στην Τιμέσα– και να τη βρίσκουν ζωντανή με τα μάτια ανοικτά».

πηγή iefimerida.gr

Follow us: