Πληροφορίες ότι έψαχναν για χρυσό

Τρεις άνδρες βρήκαν τραγικό θάνατο σήμερα το πρωί, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εγκλωβίστηκαν σε φρεάτιο βάθους σχεδόν οκτώ μέτρων στην περιοχή Φλόγα στη Βαρυμπόμπη.

Η ανείπωτη τραγωδία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της 30ης Ιουλίου όταν η Πυροσβεστική κλήθηκε στο σημείο για τον απεγκλωβισμό του. Στην επιχείρηση, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση συμμετείχαν 12 πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα. Στιγμές αργότερα στο σημείο έφτασε και η Ελληνική Αστυνομία.

Πιθανότατα από αναθυμιάσεις ο θάνατός τους
Οι τρεις άνδρες – οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί αργά χθες βράδυ- απεγκλωβίστηκαν λίγο πριν τις 05:30 το πρωί δίχως τις αισθήσεις τους και άμεσα μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο όπου και τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας από 45 έως 55 ετών, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ έχασαν την ζωή τους λόγω των αναθυμιάσεων.

Στο σημείο εντοπίστηκαν και τρεις ακόμη άνδρες που βρίσκονταν έξω από το φρεάτιο στη Βαρυμπόμπη οι οποίοι προσήχθησαν και δίνουν κατάθεση προκειμένου να αποκαλυφθούν τα αίτιας της τραγωδίας. Για το ζήτημα μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega και Σπύρος Βρεττός, δήμαρχος Αχαρνών και σύμφωνα με τον οποίο, πρόκειται για τρεις άνδρες 40-50 ετών, ενώ το πηγάδι βάθους οκτώ μέτρων το είχαν σκάψει οι ίδιοι.

Έψαχναν για χρυσό ;
Το γεγονός πως μέσα στο φρεάτιο όπου εντοπίστηκαν οι τρεις νεκροί βρέθηκαν μια σκάλα, μια γεννήτρια, αλλά και κουβέρτες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα πως οι άτυχοι άνδρες κάτι έψαχναν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να αναζητούσαν χρυσό. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση θυμίζει έντονα την τραγωδία με τέσσερις νεκρούς σε σπήλαιο στο Λουτράκι, τον περασμένο Μάιο.


πηγή efimerida.gr

Follow us: