Εξηγήσεις στο θέμα του παζαριού, το οποίο τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των ειδικών συνθηκών του κορονοϊού, με γνώμονα την δημόσια υγεία, έδωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραϊσκος στο κεντρικό δελτίο του star.

Όπως τόνισε, παρά την αρχική θετική γνωμοδότηση στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, αφού νομικά είναι δύσκολο να καταργηθεί ένας θεσμός ετών, αλλά και από οικονομικής πλευράς δεν είναι εύκολη η αναστολή του, λόγω των τεράστιων εσόδων που αποφέρει στα ταμεία του δήμου, τελικά η εισήγησή του στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο θα είναι αρνητική, μετά και την επικοινωνία που είχε με τον υφ. Πολιτικής προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη η υλοποίηση της ανάπλασης της πλατείας πάρκου στη Λαμία, που θα συνδυαστεί με μεγαλύτερη επιφάνεια πρασίνου, αλλά και περισσότερη αστυνόμευση, ώστε να αντιμετωπιστεί η παραβατικότητα, τονίζει ο κ. Καραίσκος, απαντώντας και στις σχετικές αιτιάσεις των πολιτών. Το έργο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του 2020 και αυτή τη στιγμή, με την πεζοδρόμηση μέρους της πλατείας, έχουμε μόνο μια μικρή εικόνα της ανάπλασης.

πηγή tvstar.gr

Follow us: