Ταυτοποιήθηκαν οι (2) ημεδαποί δράστες της ληστείας, ενώ εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο ένας εξ αυτών

Κατασχέθηκαν αεροβόλο όπλο και δίκυκλη μοτοσυκλέτα 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση ένοπλης ληστείας σε περίπτερο, η οποία διαπράχθηκε απογευματινές ώρες τις 27-07-2020 στη Θήβα.

Στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης – αξιολόγησης στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν οι δύο (2) ημεδαποί δράστες της ληστείας, ενώ μετά από επιστάμενες αναζητήσεις στην ανωτέρω περιοχή, ο ένας εξ αυτών εντοπίσθηκε και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα βραδινές ώρες της 27-07-2020.

Ειδικότερα, ένας εκ των δραστών, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με προστατευτικό κράνος, προσέγγισε την ημεδαπή υπάλληλο του περιπτέρου και με την απειλή αεροβόλου όπλου, απέσπασε χρηματικό ποσό από τις εισπράξεις της επιχείρησης.

Ακολούθως, επιβιβάστηκε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, όπου τον ανέμενε ο συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή.

Ο συλληφθείς τη στιγμή εντοπισμού του, επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του, η οποία όπως προέκυψε αποτελούσε το όχημα διαφυγής τους και κατασχέθηκε.

Από τους αστυνομικούς επίσης, κατασχέθηκε και το αεροβόλο μακρύκαννο όπλο, το οποίο οι δράστες είχαν απορρίψει σε αγροτεμάχιο της ευρύτερης περιοχής.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες (28-07-2020) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, όπου παραπέμφθηκε για να απολογηθεί σήμερα στον κ. Ανακριτή Θηβών. 

Follow us: