Δεν προσέχουν, συγχρωτίζονται και κολλάνε

Ολα τα ενδεχόμενα ανοιχτά άφησε ο λοιμωξιολόγος Δρόσος Καραγεωργόπουλος εκφράζοντας και αυτός την ανησυχία του για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open ο λοιμωξιολόγος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τους νέους ανθρώπους που είναι και τα περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού τελευταία.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι αντιμετωπίζεται εύκολα ο κορωνοϊός, γιατί τον περάσαμε με ευκολία. Ομως, με προβληματίζει η χαλάρωση. Ανησυχούμε για τον χειμώνα που έρχεται. Μας ανησυχεί η χαλάρωση που υπάρχει στον κόσμο. Τα μέτρα θα εξαρτηθούν από την συμπεριφορά των πολιτών. Οι νέοι δεν προσέχουν τόσο πολύ, θεωρούν ότι δεν είναι ευάλωτοι, συγχρωτίζονται και μοιραία είναι μεγαλύτερος ο αριθμός κρουσμάτων σε νεότερους ανθρώπους τον τελευταίο καιρό, άρα και περισσότερες εισαγωγές στα νοσοκομεία νεαρών ατόμων» τόνισε ο κ. Καραγεωργόπουλος.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο που εξετάζεται για καθολική χρήση της μάσκας, ενώ πρόσθεσε ότι όλα τα μέτρα βρίσκονται στο τραπέζι, ακόμα και το «λουκέτο» σε παραλίες και beach bar.
πηγή iefimerida.gr

Follow us: