Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, Δευτέρα 3 Αυγούστου, ώρα έναρξης 21.30

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας, συμμετέχοντας στο θεσμό «ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ 2020», που διοργανώνει το ΥΠ.ΠΟ.Α., σε συνεργασία με το σύλλογο «Φροντιστήριον Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας», φιλοξενεί στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών μία μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη γέννηση της μεγάλης ηθοποιού και τέως Υπουργού Πολιτισμού Μελίνας Μερκούρη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική βραδιά με την Δήμητρα Κελεκίδη και την ορχήστρα της, τον Βασίλη Γκοριτσά (πιάνο), Δημήτρη Κοζάνη (βιολί) και Βαγγέλη Παπάζογλου (μπουζούκι).

Χρήσιμες πληροφορίες

Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν.

Μέγιστος αριθμός θεατών: εβδομήντα (70) άτομα.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για την κάλυψη των θέσεων. 

Τηλ. Επικοινωνίας: 6974284828, κ. Βασίλειος Μέξης, ταμίας συλλόγου.

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή συνωστισμού συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση, τουλάχιστον 60 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Μετά την έναρξη η είσοδος δεν επιτρέπεται.

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στον αρχαιολογικό χώρο. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και 2 μ. για κλειστούς χώρους. Στα μουσεία είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας.

Ενημερώνουμε, τέλος, ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή, κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του (ΚΥΑ αρ. Δ1α/Γ.Π. οικ./44076, ΦΕΚ 2798/Β΄/11-07-2020).​

Follow us: