Ένα τρίχρονο κοριτσάκι πέθανε από ασιτία στην Ιαπωνία αφότου η μητέρα της, την άφησε μόνη της για 8 ημέρες προκειμένου να επισκεφθεί τον φίλο της 900 χιλιόμετρα μακριά.

Η 24χρονη Σάκι Κακεχάσι, από το Τόκιο της Ιαπωνίας δήλωσε στην αστυνομία πως δεν περίμενε ότι η κόρη της Νόα θα πέθαινε από σοβαρή αφυδάτωση και πείνα. Η διαζευγμένη μητέρα είπε πως σκέφτηκε ότι θα «ήταν εντάξει» εάν άφηνε το παιδί μόνο του στο διαμέρισμά τους, ανέφεραν οι The Japan Times.

Η Κακεχάσι επισκέφθηκε τον εραστή της στο νομό Καγκοσίμα στο νησί Κιουσού στο πιο νότιο άκρο της χώρας, μια πτήση σχεδόν 2 ωρών μακριά από το Τόκιο. Η μητέρα συνελήφθη την Τρίτη, σχεδόν έναν μήνα αφότου επέστρεψε στο σπίτι της στις 13 Ιουνίου βρίσκοντας την κόρη της αναίσθητη στο διαμέρισμα. Κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και τους είπε ότι η κόρη της δεν ανέπνεε.

Με βρώμικη πάνα και άδειο στομάχι βρέθηκε το παιδί
Το κορίτσι βρέθηκε να φοράει πάνα που δεν είχε αλλαχτεί για μέρες και είχε εξανθήματα. Το διαμέρισμα ήταν επίσης γεμάτο σκουπίδια. Η αυτοψία έδειξε ότι το μικρό παιδί είχε θυμική ατροφία, ένα τυπικό σύμπτωμα των κακοποιημένων παιδιών και το στομάχι της ήταν άδειο, ανέφερε μία πηγή στους Times.

Η μητέρα της, λέγεται ότι ισχυρίστηκε αρχικά πως η Νόα ήταν άρρωστη για αρκετές ημέρες αλλά πως δεν είχε τα χρήματα για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ωστόσο, αργότερα παραδέχθηκε τις κατηγορίες εναντίον της. Σύμφωνα με το νηπιαγωγείο που φοιτούσε το μικρό παιδί, η 3χρονη δεν είχε πάει περισσότερο από έναν χρόνο.
πηγή iefimerida.gr

Follow us: