Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι χθες στάλθηκε sms σε ορισμένους πελάτες του  καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Διστόμου,  ότι από 9 Ιουλίου το Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Δίστομο θα κλείσει. Το sms εστάλη ενώ ήδη το κατάστημα ήταν προσωρινά κλειστό λόγω των μέτρων κατά τις διασποράς του covid -19.  Η δέσμευση που υπήρχε από την τράπεζα και την προηγούμενη κυβέρνηση είναι ότι το κατάστημα θα λειτουργεί 2 ημέρες την εβδομάδα για να εξυπηρετεί τους δημότες του Διστόμου – Στειρίου και της όμορης περιοχής (Αράχωβα– Αντίκυρα – Κυριάκι – Δεσφίνα κλπ) και κυρίως τους ηλικιωμένους – συνταξιούχους , οι οποίοι δεν έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν κάρτες ή να μετακινούνται στην πόλη της Λιβαδειάς, η οποία απέχει 22 χλμ.

Να σημειωθεί ότι στο Δίστομο το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς λειτουργούσε πλήρως εδώ και 35 χρόνια.

Καλούμε άμεσα την Τράπεζα Πειραιώς  να ανακαλέσει την ανωτέρω απόφασή της και την Κυβέρνηση να παρέμβει για την επαναφορά της λειτουργίας του καταστήματος στην πρότερη κατάσταση, δηλαδή στην λειτουργία του καταστήματος τουλάχιστον 2 ημέρες την εβδομάδα.

Ο ελληνικός λαός και οι φορολογούμενοι έχουν πληρώσει δισεκατομμύρια στις τράπεζες για την ανακεφαλαιοποίηση της.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας. 

 Ο Δήμαρχος

          Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας

  Ιωάννης Σταθάς

Συνημμένο : 

Το κείμενο που στάλθηκε με sms σε ορισμένους πελάτες του  καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Διστόμου:

 «από 9 Ιουλίου το Κατάστημα επί της Πλατείας Ηρώων 2 στο Δίστομο, μεταφέρεται επί της Φίλωνος 26 Λιβαδειά. Είμαστε κοντά σας σε κάθε τραπεζική συναλλαγή»

Follow us: