Την παρουσίαση των προσκλήσεων του προγράμματος ανάπτυξης και αλληλεγγύης για την αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης», που πραγματοποιήθηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών κ.Παναγιώτη Θεοδωρικάκο στη Χαλκίδα, παρακολούθησε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου. 

Ο κ. Δήμαρχος δήλωσε σχετικά με το πρόγραμμα «Α.Τρίτσης»:

«Είναι ένα σημαντικό χρηματοδοτικό εργαλείο για τους Δήμους, με εξασφαλισμένους πόρους. Καλούμαστε να το μελετήσουμε σωστά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να υποβάλλουμε άμεσα ολοκληρωμένες προτάσεις, αξιοποιώντας στο μέγιστο όσους περισσότερους άξονές του είναι εφικτό, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που τίθενται. Η συνεργασία Υπουργείου Εσωτερικών και Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι σε πολύ καλό επίπεδο και πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της θητείας μας, χάρη σε αυτό το πρόγραμμα και βέβαια τον στρατηγικό σχεδιασμό μας ως δημοτική αρχή, σε συνεργασία πάντα με τις υπηρεσίες του Δήμου μας, θα έχουμε να παρουσιάσουμε ένα αξιόλογο έργο στους πολίτες μας»

Η παρουσίαση του «Α.Τρίτσης» πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Follow us: