Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Λεβαδέων στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς κ. Αθανάσιος Τσαντήλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων κ. Αλέξανδρος Μητάς και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθανάσιος Καλογρηάς και Ιωάννης Δήμου.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Διοικητή και διαμέσου αυτού διαβίβασε τις ευχαριστίες του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς που καθ’ όλη τη διάρκεια της έξαρσης της πανδημίας COVID – 19 προσέφεραν υποδειγματική ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα στους δημότες.  

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Αθανάσιος Τσαντήλας ενημέρωσε το Δήμαρχο για τις υφιστάμενες ανάγκες σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και στις υλικοτεχνικές ελλείψεις του Νοσοκομείου. Επίσης, ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη δρομολόγηση κοινών ενεργειών που θα συμβάλλουν στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας στους συμπολίτες μας. 

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχήθηκε στον κ. Τσαντήλα καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του και υπογράμμισε ότι τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκονται δίπλα του σε κάθε προσπάθεια για την αναβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου. 

Follow us: