Ο γιατρός που έχει γραφείο στο κέντρο της Λαμίας, έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvstar. gr, ο λαμιώτης γιατρός κατηγορείται πως συνεργαζόταν με τον 47χρονο μαϊμού γιατρό, οι θεραπείες του οποίου οδήγησαν στο θάνατο 3 ανθρώπους, 2 παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι 14 και 16 ετών και έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Η είδηση της σύλληψης έχει προκαλέσει σοκ καθώς συνάδελφοί του,  κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο υπεράνω κάθε υποψίας.

Ο απατεώνας, εμφανιζόταν ως διακεκριμένος γιατρός από την Ελβετία που υποσχόταν πρωτοποριακές θεραπείες με σκευάσματα από βότανα και δραστικές ουσίες κάνναβης, ως πράκτορας, ακόμη και ως πιλότος και είχε εξαπατήσει πολύ κόσμο.

Στην υπόθεση εμπλέκεται η σύζυγός του που εμφανιζόταν ως μέλος εφοπλιστικής οικογένειας και δυο γιατροί, ο Λαμιώτης και ένας με γραφείο στον Βόλο.
Ο ψευτογιατρός που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, χρησιμοποιούσε το όνομα Νίκος Κοντός και συνελήφθη χθες στην πολυτελή βίλα του στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία έχει εξαπατήσει τουλάχιστον 45 άτομα, από τους οποίος 3 έχασαν την ζωή τους.

Οι αστυνομικοί ερευνούσαν την υπόθεση 13 μήνες και προχώρησαν στην σύλληψη των εμπλεκομένων.

Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών αλλά και για το αδίκημα της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία ως τη Δευτέρα 22 Ιουνίου για να απολογηθεί.

πηγή tvstar.gr

Follow us: