Άλλες οκτώ ολοκαίνουργιες  παιδικές χαρές με το ειδικό σήμα πιστοποίησης από το υπουργείο Εσωτερικών διαθέτει πλέον ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, Φιλόδημος ΙΙ» ήδη έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την αντικατάσταση οργάνων και την αναβάθμιση του εξοπλισμού σε κάθε παιδική χαρά ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες ώστε στο σύνολό τους, ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, να φθάσει τις 15 άρτιες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές. Αναλυτικά, οι νέες παιδικές χαρές του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων που φέρουν ανανεωμένο για το 2020 πιστοποιητικό εξοπλισμού και καταλληλόλητας λειτουργίας, και είναι προσβάσιμες στο κοινό, είναι οι παρακάτω:

  1. Παιδική χαρά Ευαγγελίστριας 
  2. Παιδική χαρά Θεσπιών 
  3. Παιδική χαρά Κήπων Αλιάρτου 
  4. Παιδική χαρά Μαζίου 
  5. Παιδική χαρά στο Μαλάκι Αλιάρτου
  6. Παιδική χαρά Μαυρομματίου 
  7. Παιδική χαρά Πέτρας 
  8. Παιδική χαρά Υψηλάντη 

Αξίζει να σημειωθεί πως για το έργο αυτό έργο δεν χρησιμοποιήθηκαν χρήματα από το δημοτικό ταμείο, αλλά από πόρους του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών. 

Ο Δήμος μας μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει καλαίσθητες και ασφαλείς παιδικές χαρές.  

Αναφορικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανανέωσης της πιστοποίησης για τις παιδικές χαρές, ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, κ. Γιώργος Ντασιώτης, δήλωσε: «Ό,τι αφορά στα παιδιά μας γίνεται προσωπική μας υπόθεση και δεν το αφήνουμε στην τύχη. Για αυτό και από την πρώτη στιγμή της Διοίκησής μας θέσαμε ως στόχο να δημιουργήσουμε φιλικές και ασφαλείς παιδικές χαρές σε κάθε χωριό και γειτονιά του Δήμου μας αυξάνοντας  τον αριθμό τους. Οτιδήποτε αφορά την ψυχαγωγία και ασφάλεια των παιδιών μας το θεωρούμε υποχρέωσή μας, αλλά κυρίως επένδυση στο μέλλον. Σε λίγες μέρες που θα ανοίξουν όλες  οι παιδικές χαρές ,θα τις παραδώσουμε στους μικρούς μας πολίτες ,οι οποίοι και θα τις απολαύσουν. Φυσικά υποχρέωση όλων είναι να τις φροντίζουν και να τις προστατεύουν. Το προσωπικό του Δήμου, οι τοπικοί πρόεδροι και φυσικά οι συνοδοί, αλλά και τα παιδιά πρέπει να δουν τις παιδικές χαρές ως προσωπική υπόθεση».   

Follow us: