Νέα στοιχεία για το περιστατικό ξυλοδαρμού στην Καβάλα έχει στη διάθεσή της οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το συμβάν στην Καβάλα -που έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά την άγρια, ομαδική επίθεση μαθητών κατά συμμαθητή τους στο 1ο ΓΕΛ Βύρωνα- έχει αναστατώσει την περιοχή. Το περιστατικό της Καβάλας αποκαλύφθηκε ύστερα από την καταγγελία που έκανε ο πατέρας του μαθητή, ο οποίος υποστήριξε ότι ο γιος του, μαθητής της Γ’ Δημοτικού, ξυλοκοπήθηκε από δυο μεγαλύτερα παιδιά, της Δ’ τάξης.

Ο πατέρας του μαθητή υποστήριξε ότι μπροστά στο περιστατικό ήταν εκπαιδευτικοί και πως όταν ο γιος του κατήγγειλε το συμβάν στην καθηγήτρια τού ζήτησε «να της φέρει μάρτυρες». Στην υπόθεση παρενέβη τελικά η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, που επιβεβαίωσε, κατά την προκαταρκτική της έρευνα την παρουσία δασκάλων.

Η Αθανασία Γαϊτανίδου, αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας δήλωσε σχετικά ότι στο προαύλιο υπήρχαν τέσσερις εκπαιδευτικοί την ώρα του ξυλοδαρμού και πως το πρωί της Τετάρτης «ξεκίνησε η πειθαρχική διερεύνηση του θέματος».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες για το συμβάν, όμως «όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία (σ.σ. της πειθαρχικής έρευνας) θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες» εξήγησε η αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας.
πηγή iefimerida.gr

Follow us: