Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση πως δικηγόρος κατηγορείται για  αποπλάνηση 11χρονου κοριτσιού σε χωριό της Ανατολικής Φθιώτιδας, όπου ο δικηγόρος διατηρεί εξοχική κατοικία.

Τα στοιχεία λένε πως ο δικηγόρος Αθηνών ασελγούσε στο κορίτσι από τα 8 της χρόνια, ενώ για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της έκανε συχνά δώρα.

Το κουβάρι του νήματος άρχισε να ξετυλίγεται όταν το κορίτσι είπε στους γονείς του για την αποπλάνηση και εκείνοι επικοινώνησαν με τις αρχές.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Λαμίας ανέλαβαν την υπόθεση ενώ το κορίτσι εξετάστηκε και από την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λαμίας Αποστολία Ακριβούση, η οποία σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές διαπίστωσε σεξουαλική κακοποίηση και μάλιστα σε βάθος χρόνου.

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και το πρωί της Παρασκευής θα περάσει τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου για να δώσει εξηγήσεις στην κυρία Ανακρίτρια.

Η κατάσταση του παιδιού είναι διαταραγμένη και χρειάζεται άμεσα βοήθεια δηλώνει στα Αναλυτικά Γεγονότα του STAR Κεντρικής Ελλάδας ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Δούμας που περιμένει την εξέλιξη της υπόθεσης.

πηγή tvstar.gr

Follow us: