Η βουλευτής Βοιωτίας ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου επισκέφτηκε  την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 τον Δήμο Ορχομενού και συναντήθηκε με την Δήμαρχο κ. Βασιλική Καράλη και τους αντιδημάρχους κ.κ. Εμμανουηλίδη και Βαγενά. Η Δήμαρχος αναφέρθηκε στην καθυστέρηση των προγραμματισμένων έργων, του αρχαιολογικού πάρκου, της κεντρικής αποχέτευσης του Ορχομενού και τον αναδασμό του Αγίου Δημητρίου καθώς και στα άμεσα προβλήματα του Δήμου.

Η Γιώτα Πούλου δήλωσε πως θα είναι αρωγός στο έργο της δημοτικής αρχής και με την αυτοδιοικητική της θέση στον Δήμο Λεβαδέων, από κοινού θα προωθήσουν τα διαδημοτικά θέματα, όπως την διαχείριση των απορριμμάτων, το καταφύγιο αδέσποτων ζώων καθώς και την ενημέρωση όλων των Αυτοδιοικητικών παρατάξεων σχετικά με τις πρόσφατες αλλαγές του Κλεισθένη και τα νέα δεδομένα στην διοίκηση των Δήμων. 

Στη συνάντηση πήρε μέρος και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού κ. Δικαίος Σιμάκος που έθεσε το πρόβλημα της καθυστέρησης της μεταστέγασης και της στελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος.

Το απόγευμα η βουλευτής επισκέφθηκε το χωριό Παύλο του Δήμου Ορχομενού, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Ηρακλή Τουφεξή και μέλη του τοπικού συμβουλίου. Η συζήτηση περιέλαβε όλα τα προβλήματα του χωριού και επικεντρώθηκε στο αίτημα των κατοίκων για την ολοκλήρωση του δημοτικού δρόμου Παύλου – Κάστρου.

Follow us: