Tο ροτβάιλερ που σκότωσε το δύο μηνών βρέφος οδηγείται από άνδρα της φιλοζωικής

Σοκάρει η μητέρα

Το σκυλί που ανήκει στην οικογένεια, επιτέθηκε μέσα στο σπίτι στο μικρό κοριτσάκι, το οποίο μετέφερε στο νοσοκομείο, η σοκαρισμένη μητέρα του. Ωστόσο, ήταν πλέον αργά, καθώς όπως αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης όπου μεταφέρθηκε το άτυχο κοριτσάκι, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα, δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, ενώ δεν έφερε αποτέλεσμα η καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών που ακολούθησε.

Η αστυνομία που μετέβη στο νοσοκομείο, μετέφερε τη μητέρα του κοριτσιού στο αστυνομικό τμήμα Παιανίας, η οποία είναι σε κατάσταση σοκ. Δίπλα της βρίσκεται συνεχώς ψυχολόγος της αστυνομίας. Η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που συνέβη. Το νεογέννητο κοριτσάκι ήταν το τέταρτο παιδί της οικογένειας, καθώς το ζευγάρι έχει και τρία αγόρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του βρέφους είπε στους αστυνομικούς το απόγευμα της Πέμπτης, όταν κατάφερε να συνέλθει για λίγο από το σοκ: ««Ήμουν στο σπίτι και καθάριζα το μπάνιο. Είχα αφήσει το μωρό στο καλαθάκι του στο σαλόνι. Άκουσα κλάματα και βγήκα. Το σκυλί είχε σκίσει τη σίτα της μπαλκονόπορτας και είχε στο στόμα του το μωρό».

Η γυναίκα, από το σοκ που υπέστη λιποθυμά συνέχεια και όταν συνέρχεται τα ουρλιαχτά της «το παιδί μου, το παιδί μου» ακούγονται παντού και ραγίζοντας καρδιές.Όπως αναφέρουν οι γείτονες της οικογένειας, το ροτβάιλερ που επιτέθηκε στη μικρή, βρισκόταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού. Μετά το τραγικό περιστατικό, το σκυλί παρέμεινε στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Στη συνέχεια, η ασφάλεια μπήκε στο σπίτι και παρέδωσε το ροτβάιλερ σε ανθρώπους φιλοζωικής εταιρείας. Ο Βύρωνας όπως λένε το σκυλί, μεταφέρθηκε σε φιλοζωική στο Κορωπί, όπου θα εξεταστεί από κτηνιάτρους.
πηγή iefimerida.gr

Follow us: