Ο Δήμος Θηβαίων, στα πλαίσια του Ν. 4611/2019 (ΦΕΚ 73/17.05.2019 τεύχος Α’) «Ρύθμιση οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, τη Φορολογική Διοίκηση και τους Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού, Συνταξιοδοτικές Ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές και συνταξιοδοτικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και άλλες διατάξεις », ενημερώνει ότι λήγει στις 17 Σεπτεμβρίου 2019 η δυνατότητα αίτησης για υπαγωγή σε ρύθμιση για οφειλές προς τον Δήμο.

Οι οφειλές δύνανται να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες ισόποσες δόσεις (έως 100 δόσεις) με απαλλαγές, η ελάχιστη δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη  των είκοσι (20) ευρώ.

Η ρυθμιζόμενη οφειλή εξοφλείται εφάπαξ ή η πρώτη δόση της καταβάλλεται μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα υπαγωγής στη ρύθμιση, διαφορετικά η ρύθμιση καταργείται αυτοδικαίως. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του αντίστοιχου μήνα, χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη ειδοποίηση του οφειλέτη. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Ταμειακή Υπηρεσία  του Δήμου Θηβαίων (Υπεύθυνοι Επικοινωνίας κ. Κωτσογιάννη Μαρία – κ. Παπαγιαννάκη Ελένη – κ. Καπούλα Κων/να  τηλέφωνα 2262 350 617, 615, 616) 

Follow us: