Ένα ακόμα συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση και τη δημιουργία ξεκινά σήμερα. Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, καλό ξεκίνημα και καλή πρόοδο.

 Στους εκπαιδευτικούς που καλούνται να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο και πολύπλευρο ρόλο που έχουν αναλάβει, εύχομαι δύναμη και επιμονή. Στην εποχή που ζούμε  περισσότερο από ποτέ άλλοτε,  είναι ανάγκη όχι μόνο να μεταδώσουν γνώσεις αλλά να στηρίξουν και να εμπνεύσουν τους μαθητές.

  Για τους μαθητές από σήμερα ξεκινά μια νέα πορεία στο δρόμο της γνώσης. Σε αυτή την πορεία  η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας,  θα βρίσκεται πάντα αρωγός στο πλευρό των εκπαιδευτικών, των γονέων και των μαθητών προκειμένου μέσα από κοινή προσπάθεια να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 Στο μέτρο των αρμοδιοτήτων της η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας έχει φροντίσει για την απρόσκοπτη μεταφορά  2.500 περίπου, μαθητών και μαθητριών στα σχολεία τους.

 Επίσης  για 3η χρονιά με τη δράση «αρχή…ΖΩ!» που αφορά παροχή έκτακτου οικονομικού βοηθήματος, στηρίζουμε τις οικογένειες με παιδιά της Α’ τάξης Δημοτικών Σχολείων.

  Εύχομαι και πάλι

Καλή πρόοδο και καλή δημιουργική σχολική χρονιά.

 

Follow us: