Τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφθηκαν εχθές στο γραφείο του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Κανέλλος, ο βοηθός του Ταξίαρχος κ. Μιχάλης Τσάτσης και ο Διευθυντής  Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, Ταξίαρχος κ. Νικόλαος Τρικαλίτης, ενώ παρευρισκόταν στη συνάντηση και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων κ. Γεώργιος Ζιώγας.

Ο κ. Κανέλλος στην εθιμοτυπική επίσκεψή του στο Δήμαρχο Λεβαδέων ανέφερε ότι απόλυτη προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η συνεργασία και η σύγκλιση των προσπαθειών των Υπηρεσιών του Δήμου Λεβαδέων και της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενδυνάμωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, που με τη σειρά της συμβάλλει στην δημιουργία καλύτερων συνθηκών διαβίωσης.  

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχαρίστησε τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας για την επίσκεψή τους, υπερθεμάτισε και αυτός με τη σειρά του την ανάγκη συνεργασίας για την ασφάλεια των πολιτών τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή αναζητά ευρείες συνεργασίες για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα καθημερινότητας των δημοτών.  

Συμφώνησαν ότι στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, η οποία θα καταθέσει επεξεργασμένες προτάσεις για την καλύτερη διαχείριση της  οδικής κυκλοφορίας στην πόλη της Λιβαδειάς. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Λεβαδέων ενημέρωσε τους αξιωματικούς για το θέμα των αδέσποτων στην πόλη της Λιβαδειάς, σημειώνοντας ότι σε συνεργασία και με άλλους Δημάρχους της χώρας θα καταθέσουν πρόταση στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας για την ανάληψη πρωτοβουλίας νομοθετικής ρύθμισης για την αντιμετώπιση του θέματος σε εθνικό επίπεδο. 

Follow us: