Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 36χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, για κλοπή από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Εξιχνιάσθηκαν επιπλέον (3) κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τις οποίες είχε διαπράξει την ίδια ημέρα

Κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, μέρος των οποίων είχε αφαίρεσει από τα ανωτέρω οχήματα

Συνελήφθη, στις 28-05-2019 το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ο 36χρονος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω από τους περιπολούντες αστυνομικούς, να αφαιρεί διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα κατσαβίδι, μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε πέντε (5) ξυραφάκια, δύο (2) φανοί, χρηματικό ποσό, ένα πορτοφόλι και συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (usb & εξωτερικούς σκληρούς δίσκους).

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι ο 36χρονος, την ίδια ημέρα, είχε προβεί επιπλέον, στη διάπραξη τριών (3) κλοπών από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, στην περιοχή της Χαλκίδας, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα από το εσωτερικό τους, μέρος των οποίων κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές αρχές για συναφή αδικήματα.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Follow us: