Δίχως εκλογικό περίπτερο έμεινε η Χρυσή Αυγή στην Καλαμάτα, καθώς άγνωστοι ισοπέδωσαν το κιόσκι που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το συγκεκριμένο εκλογικό περίπτερο της Χρυσής Αυγής είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στην περιοχή, καθώς πέρα από το προεκλογικό υλικό οι χρυσαυγίτες είχαν τοιχοκολλήσει και αφίσες, με φωτογραφία του δικτάτορα Γεωργίου Παπαδόπουλου.

Στην αφίσα του δικτάτορα τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν αναγράψει το σύνθημα «Ζεις μες τις καρδιές μας».

Είχε γίνει καταγγελία στον Εισαγγελέα για το περίπτερο της Χρυσής Αυγής και τη φωτογραφία του Παπαδόπουλου
Σύμφωνα με το messinialive, η ομάδα αγνώστων -κυριολεκτικά- γκρέμισε το περίπτερο της Χρυσής Αυγής («Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο») τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ έσκισαν και τις φιλοχουντικές αφίσες.

Να σημειωθεί ότι παρατάξεις είχαν καταγγείλει το περίπτερο των χρυσαυγιτών στην Εισαγγελία, υποστηρίζοντας ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν αναρτήσει συνθήματα μίσους.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας.

Ακολουθεί η καταγγελία της Χ.Α. , οπώς δημοσιεύθηκε στο tharrosnews.gr

Παρακρατική επίθεση από εγκάθετους της κομμουνιστικής κυβέρνησης των αμερικανο-γερμανοπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε το προεκλογικό περίπτερο της Χρυσής Αυγής, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.
Το πρώτο μήνυμά μας προς τους θρασύδειλους παρακρατικούς κακοποιούς της κυβέρνησης Πάιατ (του Αμερικανού πρεσβευτή – Ύπατου Αρμοστή…), που κινήθηκαν μέσα στο σκοτάδι της νύχτας, είναι πως η τρομοκρατία δε θα περάσει! Το δε περίπτερο θα στηθεί ξανά εντός της ημέρας.
Το δεύτερο μήνυμα θα το πάρουν την Κυριακή στις κάλπες, από τον ελληνικό λαό, που θα τους «μαυρίσει» και παράλληλα θα ενισχύσει τη ΜΟΝΗ αντιπολίτευση που υπάρχει πλέον σ’ αυτό τον τόπο, δηλαδή τη Χρυσή Αυγή.
Τρεις και σήμερα, τσιράκια των διεθνών τοκογλύφων! Κυριακή, κοντή γιορτή!

Υ.Γ.: Και να μην ξεχνάνε πως η Καλαμάτα είναι πολύ «μικρή»… Ακούνε εκεί στο ΤΕΙ;

πηγή efimerida.gr/tharrosnews.gr

Follow us: