Σπουδαίες εμφανίσεις και σημαντικές διακρίσεις πραγματοποίησαν όλες οι αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς και στο 2ο  Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής ‘’IRINI CUP’’που διοργάνωσε με  μεγάλη επιτυχία και την συμμετοχή 470 αθλητριών από 6 χώρες ο σύλλογος Α.Σ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΔΟΣ στην όμορφη πόλη της Χαλκίδος.

Στην κατηγορία των γυναικών  η αθλήτρια Νάση Αποστολία κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κορδέλα , την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ατομικό και την 4η θέση στις κορίνες και στο στεφάνι.

Στην κατηγορία των νεανίδων 2ης χρονιάς η αθλήτρια Αγραφιώτη Χαριτίνα κατέκτησε την 6η θέση στην μπάλα και την κορδέλα και την 8η θέση στο σχοινάκι.Στην κατηγορία νεανίδων 1ης χρονιάς  η αθλήτριά μας Καρόκη Καλομοίρα κατέκτησε την 8η θέση στην κορδέλα.Στην κατηγορία αυτή αγωνίστηκαν και οι αθλήτριες Κορογιάννου Κατερίνα , Μαλέση Καλομοίρα και Ταμπάκη Μαριάννα οι οποίες πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις αποκτώντας σημαντικότατες εμπειρίες.

Στην κατηγορία των κορασίδων 1ης χρονιάς  η αθλήτρια Καλογρηά Παναγιώτα κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στο στεφάνι , την 6η θέση στις κορίνες και το σύνθετο ατομικό και την 7η θέση στο σχοινάκι.Η αθλήτρια μας Κοσμίδη Έφη στην ίδια κατηγορία κατέκτησε την 6η θέση στο σχοινάκι , την 7η  θέση στο στεφάνι και την 8η θέση στην μπάλα και το σύνθετο ατομικό.

Στην κατηγορία των κορασίδων 2ης  χρονιάς στο  η αθλήτρια  Αρβανίτη Κατερίνα κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην μπάλα , την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στις κορίνες και την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό. Η αθλήτρια μας Γαλανάκου Κων/να κατέκτησε την 7η θέση στο στεφάνι.Στην ίδια κατηγορία η αθλήτρια μας Σφήκα Μαρία κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στο σχοινάκι και την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην μπάλα και το σύνθετο ατομικό.

Στην κατηγορία των παγκορασίδων  2ης χρονιάς η αθλήτρια Ζουρνή Αγάπη κατέκτησε την 6η θέση στο σχοινάκι.Στην ίδια κατηγορία η αθλήτρια Τσιώλη Λυδία πραγματοποίησε πολύ καλή και βελτιωμένη εμφάνιση αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία.

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά και η εξαιρετική εμφάνιση της αθλήτριας μας Ευαγγελίου Ευαγγελία η οποία αγωνίστηκε στην κατηγορία του προαγωνιστικού αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την συνέχεια της αγωνιστικής της πορείας στη ρυθμική γυμναστική.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και προπονήτριες και καλή συνέχεια στο εθνικό πρωτάθλημα!!!

Follow us: