Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Σωματείου Αρτοποιών Επαρχίας Λιβαδειάς <<ΓΙΟΡΤΗ ΨΩΜΙΟΥ 2019>> υπό την αιγίδα της O.A.E στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς απο 9-11 Μαΐου.

Πολύς ο κόσμος που τίμησε τη γιορτή του ψωμιού καθώς μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των δημοτικών σχολείων. Πάνω από 700 παιδιά ζύμωσαν, έψησαν και έφαγαν κουλουράκια.

Φυσικά μοιράστηκαν μεγάλες ποσότητες ψωμιού, αρτοσκευασμάτων και σφολιατοειδών στους συμπολίτες μας.

Για την οργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης το Σωματείο Αρτοποιών Λιβαδειάς και ο πρόεδρος του Δημήτριος Γέρος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που συνέβαλαν σε αυτό το εγχείρημα. Τον μέγα χορηγό που ήταν το Επιμελητήριο Βοιωτίας, το δήμο Λιβαδειάς και τις εταιρείες CLIVANEXPORT STEFANOU, ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ, ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ AE, ΜΥΛΟΙ ΚΕΠΕΝΟΥ, ΜΥΛΟΙ ΤΣΕΚΟΥΡΑ ABEE, ΚΥΛΙΝΔΡΟΜΥΛΟΙ Ι.ΚΑΤΣΑΡΗ AE, CSM, ΑΝΤΩΝΙΟΥ, SEFCO ZEELANDIA, KENFOOD, PURATOS, TSABASIS, BROSTA, ΡΟΔΟΥΛΑ AE, ΑΡΤΑ ΖΥΜΕΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ

Επίσης ευχαριστεί το σωματείο επιχειρηματιών εστίασης περιφέρειας Λιβαδειάς για τη συνεργασία καθώς και το ΙΕΚ Λιβαδειάς αρτοποιίας- ζαχαροπλαστικής- μαγειρικής.

Με την αισιοδοξία ότι πέρασε σε όλους το μήνυμα της γιορτής του ψωμιού, ελπίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον.

φωτο stereanews.gr

Follow us: