Ήταν γύρω στις 9.30 χθες το πρωί όταν ένας 46χρονος Καλαματιανός πήγε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, με δύο χτυπήματα στο κεφάλι και ένα ακόμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού από μπαλτά.

Λίγο μετά η 39χρονη Πολωνή σύζυγός του συλλαμβάνεται και φέρεται ως αυτή που σήκωσε τον μπαλτά πάνω σε έναν τσακωμό μέσα στην κουζίνα του σπιτιού τους και τον κατέβασε στο κεφάλι του δύο φορές: μία πίσω και μία στο κούτελο, ενώ του έκοψε και τον τένοντα στο δάχτυλο. Ο 46χρονος έκανε ράμματα και οι γιατροί τον έδιωξαν για το Παναρκαδικό της Τρίπολης ώστε να τον δει νευροχειρουργός. Εκεί, κι αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις ο νευροχειρουργός διαπίστωσε θλαστικά τραύματα κεφαλής και ο άνδρας επέστρεψε για νοσηλεία στην Καλαμάτα.

Σε βάρος της συζύγου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και το απόγευμα η γυναίκα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή Καλαμάτας μεθαύριο Πέμπτη.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρουν πληροφορίες, μένει στην Καλαμάτα και έχει 4 παιδιά, ενώ φαίνεται ότι δεν τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους και καβγάδιζαν συχνά. Χθες το πρωί ο τσακωμός αγρίεψε και το ζευγάρι φέρεται να διαφώνησε έντονα για μια προσωπική επιλογή της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας. Αλλωστε, σύμφωνα με τους ίδιους ανθρώπους, πολλοί τσακωμοί αφορούσαν τα παιδιά, τα οποία είναι όλα ανήλικα.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι για την Αστυνομία καταγράφεται ως περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

πηγή eleftheriaonline.gr

Follow us: