Δάκρυα χαράς σκόρπισε σήμερα το κορίτσι που είχε δεχθεί σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας την Κυριακή του Πάσχα 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» κατάφεραν να επαναφέρουν σταδιακά την 8χρονη, που από Πάσχα βρισκόταν σε καταστολή. Η 8χρονη φαίνεται πως ανταποκρίνεται.

Το πρωί, η Αλεξία άνοιξε τα μάτια της και έπιασε το χέρι της μαμάς της, με τους γονείς της να κλαίνε από χαρά και συγκίνηση. Εντός της ημέρας αναμένεται και ιατρική ανακοίνωση.

Η μητέρα της Αλεξίας από την πρώτη στιγμή εξέφραζε την πίστη της. «Θα πιστέψουν στο Θεό και αυτοί που δεν πίστεψαν ποτέ» είχε πει όταν οι ελπίδες ήταν λιγοστές.

Υπενθυμίζεται πως ο 55χρονος που τραυμάτισε με αδέσποτη σφαίρα την 8χρονη αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Στην πολύρωρη απολογία του είχε ισχυριστεί πως δεν περίμενε ότι ένας τέτοιος πυροβολισμός θα μπορούσε να τραυματίσει ένα 8χρονο κορίτσι. Ζήτησε συγγνώμη, δηλώνοντας στην ανακρίτρια ότι για τις επόμενες κινήσεις του είχε σαν οδηγό του τον πανικό που προκλήθηκε όταν έμαθε για τον τραυματισμό του παιδιού.

πηγή: newpost.gr

Follow us: