ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων» με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, κατέθεσε χθες το πρωί στο Πρωτοδικείο Λιβαδειάς, ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων και επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γεώργιος Ντασιώτης.

Το ψηφοδέλτιο για το Δημοτικό Συμβούλιο της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων» είναι πλήρες και  συγκεκριμένα αποτελείται από 41 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, 25 άνδρες και 16 γυναίκες. Ταυτόχρονα κατατέθηκαν με το όνομα της «Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων»  συμβούλια στις μεγαλύτερες πληθυσμιακά κοινότητες, δηλαδή  Αλιάρτου, Θεσπιών και Μαυρομματίου, αποτελούμενα συνολικά  από 19 υποψήφιους Κοινοτικούς Συμβούλους.

Εξερχόμενος του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς, ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων, κ. Ντασιώτης  Γεώργιος δήλωσε: «Καταθέσαμε στο Πρωτοδικείο Λιβαδειάς το πλήρες ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων», για να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών μας , προκειμένου να ολοκληρώσουμε το έργο μας». 

Η «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων» είναι ένας πολυσυλλεκτικός και υπερκομματικός συνδυασμός, στον οποίο συμμετέχουν άξιοι, καταξιωμένοι και ικανοί συμπολίτες μας από ένα ευρύ φάσμα της τοπικής μας κοινωνίας.  Ο συνδυασμός μας, είναι πλήρως ανανεωμένος σε πρόσωπα και ιδέες και αποτελείται από ανθρώπους επιτυχημένους ο καθένας στον τομέα του με κοινό στόχο να παραμείνει ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων ψηλά, στη θέση που η παράταξή μας τον έχει οδηγήσει. Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά»!  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ, ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

 Η ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων θα γίνει μετά την ανακήρυξη τους από το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς.

Follow us: