Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το έργο του Βέλγου καλλιτέχνη Siegfried Vynck, στα πλαίσια του προγράμματος “Δημιουργική Ευρώπη – Memory of water.” Οι δράσεις του προγράμματος συνεχίζονται σήμερα και αύριο στην πόλη της Λιβαδειάς.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ :

Ο καλλιτέχνης “Spraycan “Vynck” μεγάλωσε μέσα από τα έργα του παππού του, ο οποίος ήταν γνωστός εξπρεσιονιστής ζωγράφος. Από την παιδική ηλικία άρχισε να σχεδιάζει και να ζωγραφίζει συνειδητοποιώντας ότι αυτό ήταν το κάλεσμα του.
Με την πάροδο του χρόνου οι πλαστικές ύλες έγιναν μεγαλύτερες και στην ηλικία των 15 ετών ο Vynck πήρε το σπρέι, το οποίο αποδείχθηκε άριστο. Γρήγορα μετά, ανατέθηκε η εκτέλεση έργου, καθιστώντας τον συνειδητοποιημένο ότι δεν θα μπορούσε να
περιορίσει σε ένα συγκεκριμένο στυλ. Αντ ‘αυτού επικεντρώθηκε στο να γίνει ένας πραγματικός καλλιτέχνης.
Από αφηρημένη δουλειά μέχρι πορτραίτα, τοπία και αληθινά δημιουργήματα “γκράφιτι-πνεύμα”, είναι πλέον ένας πολύ καλά σεβαστός καλλιτέχνης
στη σκηνή της βελγικής σκηνής τέχνης / γκράφιτι.
Από το 2010 είναι ανεξάρτητος καλλιτέχνης πλήρους απασχόλησης και ξοδεύει το χρόνο του δίνοντας εργαστήρια γκράφιτι και συνεδρίες ομαδικής οικοδόμησης . Αλλά, επίσης, να ψεκάσετε τα υπνοδωμάτια του παιδιού ή τους ιδιωτικούς τοίχους κήπων για παράδειγμα.
Ξεκίνησε έργα για μικρά και μεγάλα φεστιβάλ και εργάστηκε σε πολυάριθμες εκθέσεις ζωγραφικής για θεματικά πάρκα και πάρκα ψυχαγωγίας.
Ο Siegfried συνεχίζει να ζωγραφίζει σε καμβά που ελπίζει να πάρει στη γκαλερί τέχνης world ssoner ή αργότερα …

φωτο : Πάνος Παπατζήμας

Follow us: