Ευχαριστήριο στους δωρητές

Η δανειστική βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου Λιβαδειάς δημιουργήθηκε με ενέργειες της Κοινωνικής Υπηρεσίας  ΓΝΛ σε συνεργασία με εθελοντές του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας του ΕΕΣ.

Βρίσκεται στο ισόγειο του νοσοκομείου, απέναντι από το κυλικείο και είναι προσβάσιμη σε όλους, όλο το εικοσιτετράωρο. Τυγχάνει μεγάλης αποδοχής τόσο από τους ασθενείς, τους συνοδούς αλλά και από το προσωπικό.  Χρειάστηκε, λόγω του μεγάλου δανεισμού, να ενισχυθεί αρκετές φορές με καινούρια βιβλία.

Οι υπεύθυνοι της δημόσιας κεντρικής βιβλιοθήκης είχαν τη πρωτοβουλία να συνδράμουν αυτή την προσπάθεια προσφέροντας ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων.  Ευχαριστούμε τον Διευθυντή κ. Λεωνίδα Διαμαντή και το Διοικητικό Συμβούλιο για την ενθουσιώδη ανταπόκριση και την καλή συνεργασία.

Μια άλλη πηγή εμπλουτισμού της δανειστικής μας βιβλιοθήκης είναι η δωρεά της κας Αφροδίτης Αθανασίου η οποία έπειτα από επιθυμία του θανόντος συζύγου της, αφιέρωσε όλα τα βιβλία του εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την φροντίδα που αισθάνθηκε το μεγάλο διάστημα της νοσηλείας του.

Ευχαριστούμε και τον κάθε ανώνυμο αναγνώστη που αξιοποιεί αυτή την ευκαιρία ως μέσο επικοινωνίας, ως ελπίδα και διέξοδο στον πόνο κι ως αναζήτηση νέων δρόμων στο ταξίδι της ζωής μέσα από τις σελίδες των βιβλίων…

Follow us: