Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς επιθυμεί να σας ενημερώσει ότι, μετά την υπερψήφιση του νέου καταστατικού του ΕΕΣ, , ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει ξεκινήσει μια πανελλαδική εκστρατεία για την εγγραφή νέων μελών. Θεωρείται μια ιστορική στιγμή καθώς ανοίγουν πλέον οι πύλες του ανθρωπιστικού οργανισμού για όλους.

Η Διοίκηση, τα Μέλη, οι Εθελοντές και οι Εργαζόμενοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καλούν όλους τους συμπολίτες τους να γίνουν μέλη και έτσι να συμμετέχουν ενεργά στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, λαμβάνοντας μέρος στις Περιφερειακές και Γενικές Συνελεύσεις, αλλά και να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τη μετάβαση του Ε.Ε.Σ. στη νέα εποχή.

Τα Μέλη του Ε.Ε.Σ.:

  • Έχουν το δικαίωμα του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι» σε περιφερειακό (Περιφερειακό Τμήμα της πόλης τους) και σε κεντρικό επίπεδο (Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο)
  • Ενημερώνονται για τις επιχειρησιακές δράσεις και τις διεργασίες που συντελούνται στον Ε.Ε.Σ.
  • Λαμβάνουν μέρος στο άνοιγμα του Οργανισμού στην κοινωνία.

Με λίγα λόγια συμμετέχουν στον εκσυγχρονισμό και τον πλήρη εκδημοκρατισμό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στηρίζουν τη μετάβασή του στη νέα εποχή.

 

Η Γενική Συνέλευση για την διενέργεια νέων, ανοιχτών και δημοκρατικών αρχαιρεσιών στον Ε.Ε.Σ έχει οριστεί για την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019.

Πληροφορίες –Εγγραφές

Πως θα γίνετε μέλος;

Συμπληρώνετε την αίτηση μέλους, καταβάλλετε δέκα ευρώ (10€) ως κόστος εγγραφής και δέκα ευρώ (10€) ετήσια συνδρομή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς (Δ. Ανδρεαδάκη 45Α), όπως παρακάτω:

Καθημερινές

9:30 έως 13:00

Υπεύθυνη εγγραφών: κα. Ελένη Μέλλου τηλ. Επικοινωνίας: 6984739923

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

ΜΕ ΚΤΙΜΗΣΗ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ

 

Follow us: