Την Πέμπτη η συλλογικότητα της ΣΦΗΝΑΣ θα παραδώσει βοήθεια στις έγκλειστες γυναίκες και τα παιδιά τους στις φυλακές Ελεώνα , στο περιθώριο της θεατρικής παράστασης της Αθ. Παππά.
Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης ( υγιεινής και καθαριότητας) θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 19:00 , την Δευτέρα στις 20:00 και θα ολοκληρωθεί , την Τετάρτη στις 20:00 , στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο “η Σφήνα” Κάδμου 48 στην Θήβα .
Καθώς η επίθεση στην ελευθερία, στα δικαιώματα και στην επιβίωση μας συνεχίζεται αμείωτη, η αλληλεγγύη σε όλους είναι μονόδρομος .
Παράλληλα η κοινωνική κουζίνα ” ο άλλος άνθρωπος” θα μαγειρέψει για όλους και κυρίως για αυτούς που το σύστημα και η κρίση του έχουν φέρει στη δυσκολότερη θέση την Πέμπτη 13:00 το μεσημέρι.
Όσοι μπορούν ας φέρουν τρόφιμα το Σάββατο στις 19:00 , την Δευτέρα στις 20:00 και την Τετάρτη στις 20:00 , στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο “η Σφήνα” αλλά και την Πέμπτη στην πλατεία της Θήβας την ώρα που θα μαγειρεύει ο “άλλος άνθρωπος”.

Ακολουθεί λίστα με τα είδη πρώτης ανάγκης για γυναικείες φυλακές και των τροφίμων για την κοινωνική κουζίνα “ο άλλος άνθρωπος”

ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ
Μωραμάντηλα
Σερβιέτες
Σαμπουάν
Σφουγγάρια για μπάνιο
Παιδικά αφρόλουτρα
Παιχνίδια
Ρούχα παιδικά έως τριών ετών
Ρούχα γυναικεία

ΛΙΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ “Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ” :
ΖΥΜΑΡΙΚΑ – ΡΥΖΙ – ΟΣΠΡΙΑ -ΓΑΛΑΤΑ -ΠΕΛΤΕ-ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ -ΚΑΦΕΣ -ΖΑΧΑΡΗ -ΤΣΑΙ – ΚΑΚΑΟ – ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ-ΣΑΜΠΟΥΑΝ -ΣΑΠΟΥΝΙΑ- ΜΩΡΟΜΑΝΤΙΛΑ

Follow us: