Δυο Ρουμάνοι κι ένας Σύριος

Καταζητούμενος των Φιλανδικών αρχών ο ένας – Με περιοριστικούς όρους ο άλλος 

Τα καταστήματα της Εύβοιας ρήμαζαν τρεις αλλοδαποί και μάλιστα τον έναν, αναζητούν οι Φιλανδικές Διωκτικές  για κλοπές.

Πρόκειται για δυο Ρουμάνους κι έναν Σύριο, ηλικίας 47, 37 και 26 ετών, που συνελήφθησαν ξημερώματα στο Αυλωνάρι από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Αλιβερίου, μετά από τυχαίο έλεγχο.

Οι τρεις αλλοδαποί είχαν συστήσει σπείρα κλέβοντας καταστήματα στην Εύβοια, ενώ ερευνάται η δράση τους και σε άλλες περιοχές.

Οι 3 αλλοδαποί αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές, παράνομη οπλοφορία, ενώ ο 37χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κ.Ο.Κ.). , καθώς δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.Στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν βρέθηκαν, μαχαίρι και πάμπολλα διαρρηκτικά εργαλεία, χρήματα σε κέρματα, φιάλη με ποτό, το οποίο νωρίτερα είχαν κλέψει από μίνι μάρκετ, 340 ευρώ και 6 κινητά τηλέφωνα.

Από την έρευνα των Αστυνομικών της Κύμης διαπιστώθηκε ότι οι τρεις αλλοδαποί ενέχονται επιπλέον σε 12 κλοπές και 1 απόπειρα κλοπής, που έγιναν από 22 Αυγούστου έως 8 Νοεμβρίου από καταστήματα περιοχών των Δήμων Κύμης – Αλιβερίου και Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας, αποκομίζοντας «λεία» με χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα εμπορεύματα των καταστημάτων η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 17.000 ευρώ.

Σημειώνεται ότι και στον 26χρονο είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι!

Follow us: