Ποδηλάτες μεταφέρουν το μήνυμα της αξίας της εθελοντικής αιμοδοσίας, από Αλεξανδρούπολη μέχρι Αθήνα

Τους εθελοντές αιμοδότες ποδηλάτες, που μετέφεραν από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Αθήνα το μήνυμα της αξίας της εθελοντικής αιμοδοσίας του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος Ν. Αιτωλοακαρνανίας, υποδέχθηκε η Θήβα.

Οι ποδηλάτες “έτρεξαν” , προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες, να συμβάλλουν στην αύξηση των αποθεμάτων της χώρας σε αίμα και σταμάτησαν στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας, όπου τους υποδέχθηκαν, ο Δήμος Θηβαίων, ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας, η Ομάδα Αιμοδοτών Θήβας  και οι Ποδηλάτες Θήβας, φορώντας κόκκινες κορδέλες και έχοντας στολίσει αντίστοιχα τα δέντρα της πλατείας μίας και η δράση ονομάζονταν “Κόκκινη κλωστή με τη ζωή δεμένη”.

Τους ποδηλάτες του ΕΚΕΑ συνόδεψαν, από την είσοδό τους στον Δήμο μας μέχρι την Κεντρική Πλατεία,οι ποδηλάτες της Θήβας, Πάνος Νικήτας, Άγγελος Νικήτας, Λευτέρης Προκοπίου και Δημήτρης Μπαρακάκος,  συμμετέχοντας στην ποδηλατοδρομία, με την συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών,  που φρόντισε για την ασφάλεια διέλευσης τους.

Follow us: