Πολύπλευρη είναι η στήριξη που παρέχει ο Δήμος Λεβαδέων στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γεωργίας – Κτηνοτροφίας, Agrofest Στερεάς Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα του νομού Βοιωτίας, από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018.

Πέραν της δεδηλωμένης υποστήριξης σε οργανωτικά θέματα, η Δημοτική Αρχή, θα συνδράμει με το εξειδικευμένο προσωπικό και τις υπηρεσίες που διαθέτει, κατά τη διάρκεια του Agrofest Στερεάς Ελλάδας, φροντίζοντας για την καθαριότητα του χώρου, που θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση και με το δεδομένο, ότι οι επισκέπτες θα είναι χιλιάδες.

«Αποφασίσαμε να στηρίξουμε το 1ο Agrofest Στερεάς Ελλάδας με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να γίνει θεσμός και να προβληθεί η πόλη μας σε όλη την Ελλάδα και αυτό, το αποδεικνύουμε κάθε μέρα», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Λεβαδέων, κα Γιώτα Πούλου, απευθύνοντας ένα ακόμα κάλεσμα συμμετοχής προς τους ενδιαφερόμενους.

Το 1ο Agrofest Στερεάς Ελλάδας, που έχει τη στήριξη του Δήμου Λεβαδέων θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Επιχειρηματικού Πάρκου Λιβαδειάς στην πρώην Unicot από τις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου, παράλληλα μ’ ένα ακόμη πανελλήνιο γεγονός, το 25ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών.

 

Follow us: