Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς η 8η συνάντηση φιλαρμονικών, όπου η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων παρουσιάζοντας ένα πλούσιο ρεπερτόριο από ελληνικά και ξένα τραγούδια και η Δημοτική Φιλαρμονική Διρφύων – Μεσσαπίων ενθουσίασαν τους ακροατές.

Η φιλαρμονική του Δήμου Λεβαδέων με Αρχιμουσικό τον κ. Γιώργο Κοσμίδη και τα 45 μέλη της έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και είχαν μια εξαιρετική απόδοση.

Στη συνάντηση φιλαρμονικών έπαιξαν μουσική τρία νέα παιδιά από την πόλη μας: κιθάρα, ο Νίκος Γκίκας, τραγούδι, η Ελίνα Τσολάνα και η  Κωνσταντίνα Μπάνα, τους οποίους ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους.

Την επόμενη μέρα τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και πάλι στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε το 8ο Φεστιβάλ Χορωδιών στο οποίο συμμετείχαν η Χορωδία του Συλλόγου Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς, η Βοιωτική Χορωδία Μικρασιατών “Χρυσόστομος Σμύρνης”, η Δημοτική Χορωδία Λιβαδειάς, η Δημοτική Χορωδία Αλμυρού Βόλου και η Χορωδία “Ευεστώ” του Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πρόγραμμα.  

Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την συμμετοχή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο 9ο φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Χορωδιών.

Follow us: