Στις 7.00 το απόγευμα της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας, προκειμένου να αποφασίσει για 12 θέματα ημερήσιας διάταξης.

Πρώτο θέμα είναι η επαναδέσμευση του ακινήτου ιδιοκτησίας Παπαχατζή στο Ο.Τ. 336 στην Θήβα, δεύτερο η έκθεση για την εκτέλεση του προϋπολογισμού β’ τριμήνου οικ. Έτους 2018 και τρίτο η 8η αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικ.έτους 2018.

Ακολουθούν, η έγκριση απολογισμών έτους 2016-2017 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θηβαίων, η ενημέρωση για την εμποροπανήγυρη Θήβας, η απόφαση για την υλοποίηση της πράξης «Προμήθεια – τοποθέτηση μη μόνιμων μέσων εξυπηρέτησης και πρόσβασης ΑμεΑ για τη δημιουργία ολοκληρωμένων τουριστικών προσβάσιμων προορισμών στο Δήμο Θηβαίων» και η υποβολή συγχρηματοδότησης της , η έγκριση συνεργασίας και όρων συμφωνητικού με το Φιλοζωικό Σύλλογο Θήβας «Άγιος Φραγκίσκος» στο πλαίσιο του Προγράμματος Διαχείριση Αδέσποτων Ζώων» του Δ. Θηβαίων, η απόφαση για την διαγραφή ποσού 1.529,34 ευρώ από χρηματικό κατάλογο που αφορά πράξη επιβολής εισφοράς γης σε χρήμα, η έγκριση άδειας εισόδου – εξόδου σε οικόπεδο στα Βάγια και οι εγκρίσεις πρωτοκόλλων, προσωρινής και οριστικής παραλαβής για το έργο «Βελτίωση Δημοτικών οδών Δημοτικής Ενότητας Θίσβης 2016» και της οριστικής παραλαβής της «Συντήρησης του ανελκυστήρα Δημαρχείου».

Follow us: