Για πρώτη χρονιά, ο ιντερνετικός σταθμός blackduckradio.gr  πραγματοποίησε, την Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2018 και στα πλαίσια των Τροφωνίων, “αυτό που περίμενε”, ένα μουσικό φεστιβάλ στο ανοιχτό θέατρο Κρύας, του οποίου όλα τα έσοδα δόθηκαν στο (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Λιβαδειάς )  Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Λιβαδειάς…

Το κλίμα ήταν πολύ ζεστό και οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ξεσηκώνοντας και ταξιδεύοντας τον κόσμο σε νέα και παλαιότερα αγαπημένα μουσικά μονοπάτια. Στην εκδήλωση, επίσης, παρουσιάστηκαν έργα των μαθητών του εργαστηρίου.

Οι συντελεστές του φεστιβάλ και όλοι όσοι εθελοντικά βοήθησαν να γίνει πράξη ευχαριστούν τον κόσμο για τη συμμετοχή του καθώς όλοι μαζί έβαλαν ένα λιθαράκι, για να μπορέσει το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Λιβαδειάς να καλύψει ένα μέρος από τις πολλές ανάγκες του και  όλοι μαζί, να περάσουμε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα: “ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ”.

O Blackduckradio ευχαριστεί τον σύλλογο Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ, τους καλλιτέχνες, Κώστα Παρίσση, Μάριο Παπούλια, Αντώνη Βλάχο , the magic bus, Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Δημήτρη Λεβέντη ) καθώς και όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης. Επίσης, ευχαριστεί τον φωτογράφο Δημήτρη Παπαγεωργίου – Mirror foto για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Follow us: