Το πρώτο εξάμηνο του 2019 αρχίζει η κατασκευή δικτύου και στις άλλες μεγάλες πόλεις

Την έναρξη των συνδέσεων εμπορικών και οικιακών καταναλωτών στο δίκτυο φυσικού αερίου,17 χλμ. για την Λαμία και 15 χλμ. για την Χαλκίδα, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ.Μπακογιάννηςμετά την σχετική συνάντηση εργασίας που είχε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ Θεόδωρο Τερζόπουλο.

Προτεραιότητα θα δοθεί αρχικά στακτίρια δημοσίου ενδιαφέροντος και κυρίως στα σχολεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις, με στόχο την σταδιακή κάλυψη των αναγκών και των οικιακών και εμπορικών καταναλωτών.

Πήραμε μια πολύ μεγάλη απόφαση, υψηλού ρίσκου, και γίναμε η πρώτη Περιφέρεια που ενέταξε ένα τέτοιο έργο στο Επιχειρησιακό της Πρόγραμμα, γι΄ αυτό και πολύ γρήγορα έφτασε η ώρα για τις πρώτες συνδέσεις σε Λαμία και Χαλκίδα και άμεσα πάμε και στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες. Κερδίζουμε σταδιακά το μεγάλο μας στοίχημα, την ενεργειακή αναβάθμιση ολόκληρης της Στερεάς. Τελικά, όταν θέλεις, γίνεται», δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης,δίνοντας στην δημοσιότητα τα σημεία από τα οποία διέρχεται το υπάρχον δίκτυο και προτρέποντας τους κατοίκους να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ..

Επιπλέον, στην συνάντηση επιβεβαιώθηκε ο κοινός σχεδιασμός για την προκήρυξη των διαγωνισμών εντός του επόμενου μήνα, με στόχο να ξεκινήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2019 οι εργασίες του συνολικού έργου της κατασκευής δικτύων σε Λαμία, Χαλκίδα, Λιβαδειά, Θήβα, Άμφισσα και Καρπενήσι.

Follow us: