Μέχρι και δουλεμπόριο με κέρδη μισού δις ευρώ

Τεράστιο έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων

Την αρχή για μεγάλες και σοβαρότατες αποκαλύψεις αποτέλεσε η εξάρθρωση από την Ελληνική Αστυνομία του μεγάλου δικτύου παράνομης διακίνησης μεταναστών από την  ΜΚΟ ERCI στην Λέσβο, η οποία μάλιστα δρούσε ανεξέλεγκτα από το 2015!

Περισσότερα από 30 μέλη της ΜΚΟ  έφερναν στην Ελλάδα, χωρίς να δυσκολεύονται καθόλου, αλλοδαπούς όλων των εθνοτήτων έναντι 2.000 ευρώ το κεφάλι.

Μεταξύ των συλληφθέντων δε, περιλαμβάνεται και η περιβόητη «προσφυγοπούλα» Σάρα Μαρντίνι, που προβλήθηκε ως σύμβολο της προσφυγικής κρίσης!

Η ΜΚΟ ERCI είχε δικτυωθεί σε όλη την Ελλάδα, ενσωματώνοντας «πρόσφυγες » στην ελληνική κοινωνία, αποκομίζοντας 5.000 ευρώ τον χρόνο κατ΄ άτομο από διάφορα προγράμματα είτε εκπαιδευτικά, είτε διαμονής, είτε διατροφής, έχοντας έσοδα μισό δις τον χρόνο, καθώς διαπιστώθηκε, πως έφεραν στην Ελλάδα μας περισσότερους από 70.000 παράνομους αλλοδαπούς από το 2015 και μετά, πάντα υπό τι ευλογίες της αλληλέγγυας κυβέρνησης, που τους μετέφερε και μεταφέρει ετσιθελικά σε όλη την ηπειρωτική χώρα…

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της ΕΛ.ΑΣ, η ΜΚΟ δρούσε ως κράτος εν κράτει στην Λέσβο, καθώς τα μέλη της συμμετείχαν σε κλειστές -κρυπτογραφημένες ομάδες εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης κι επικοινωνίας και λάμβαναν πληροφορίες και στοιχεία, εμπιστευτικού χαρακτήρα, για τις αναχωρήσεις από τα τουρκικά παράλια των λαθρομεταναστών, συνέλεγαν επίσης πληροφορίες παρακολουθώντας τους ασυρμάτους Frontex και του Λιμενικού, ενώ παρακολουθούσαν και τον θαλάσσιο χώρο με ειδικά κιάλια.

Τι έκαναν; Μάζευαν πληροφορίες για τους χώρους συγκέντρωσης στα τουρκικά παράλια και το πότε ξεκινούσαν οι λαθρομετανάστες για Λέσβο και Σάμο, συγκέντρωναν τις συντεταγμένες για το που ακριβώς κατευθύνονται , πόσοι ήσαν και στην συνέχεια αναλάμβαναν δράση..

Κυκλοφορούσαν στην Λέσβο με τζιπ βαμμένο σε χακί παραλλαγή και με πλαστές πινακίδες του ΕΣ και δήλωναν ότι μία από τις βασικές δραστηριότητές τους είναι η ενσωμάτωση των παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην ελληνική κοινωνία μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα επεκταθούν, εκτός από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στην Αττική και την Βόρειο Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή, καταγγελίες που διερευνώνται, αναφέρουν πως ιδιοκτήτης της ΜΚΟ, είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ένοπλων μισθοφόρων ASPIDA που συνοδεύουν πλοία στην Σομαλία, την Ερυθρά Θάλασσα, τον Ινδικό Ωκεανό και αλλού!

Είναι πρωτοφανές και πολύ σοβαρό και επισείουν τεράστιες ευθύνες, καθώς υπάρχουν και άλλες ΜΚΟ, που εξακολουθούν να φέρνουν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, συνεχίζοντας έτσι βλάπτουν ανεπανόρθωτα την χώρα μας και τους πολίτες της.

Follow us: