Βρείτε το λάθος και κερδίστε μια θέση στον πλανήτη της ειλικρίνειας, θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος παιχνιδιού, με συμπαίκτες την κυβέρνηση και τους πολίτες της χώρας μας, καθώς η μεταμνημονιακή πολιτική φαντάζει πλέον εφιαλτική.

Οι πολυδιαφημισμένοι άθλοι των υπερπλεονασμάτων, που προήλθαν από την υπερφορολόγηση, φέρνουν κόφτες αντιμέτρων, για να αποφευχθούν άλλοι κόφτες, οπότε το πολιτικό κόστος να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερο ..

Τα δεδομένα ήσαν τρεις κατηγορίες συνταξιούχων και γνωστές : Η κατηγορία των παλαιών συνταξιούχων έως 30 Ιουνίου 2015, η κατηγορία των συνταξιούχων από 1ης Ιουλίου 2015 έως 12 Μαϊου 2016, που πληρώνονται μόνο με ανταποδοτική και όχι εθνική σύνταξη και η κατηγορία των νέων συνταξιούχων , που προέκυψαν μετά τις 13 Μαϊου 2016.

Αντί λοιπόν να κλείσουν την ψαλίδα της 2ης και 3ης κατηγορίας οι εθνοφωστήρες μας, πάλεψαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν άθικτες τις παλιές συντάξεις, ακυρώνοντας ταυτόχρονα επιδόματα ενοικίου, θέσεις σε παιδικούς σταθμούς κ.α, και καλούμαστε οι Έλληνες πολίτες, να βρούμε το λάθος στο παζλ του κυβερνητικού παραλογισμού.

Follow us: