Το 2018 βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση να προάγουμε και το κοινωνικό πρόσωπο της ομάδος του Αθλητικού Ομίλου Ελλοπιακός, προσφέροντας από την καρδιά μας ένα σεβαστό ποσό στο ειδικό σχολείο της Θήβας (ΕΕΕΕΚ Λουτουφίου).

Σήμερα κληθήκαμε να αποφασίσουμε για την τύχη της προγραμματισμένης εκδήλωσης για το Σάββατο 28 Ιουλίου, με ένα πλήρες και πολυδάπανο Λαϊκό και Δημοτικό μουσικό συγκρότημα. Σκεφτήκαμε για ελάχιστο, μήπως δεν την ακυρώσουμε με τον όρο ότι, ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν για Κοινωνικό σκοπό προς ενίσχυση των πυρόπληκτων ακόμα και με την συλλογή τροφίμων, φαρμάκων κτλ στον χώρο της εκδήλωσης. 

Όμως το βαρύτατο πένθος της χώρας μας, η απίστευτη τραγωδία, μας έσβησε κάθε τέτοια περίπτωση από το μυαλό μας και ανακοινώνουμε ότι προβήκαμε σε συνεργασία με όλους τους συντελεστές (καλλιτέχνες κτλ) του προγράμματος, σε ακύρωση της προγραμματισμένης εκδήλωσης. Δεν χωράει κανένα σχόλιο που να μπορέσει να απαλύνει τον πόνο όλων αυτών που έζησαν το δράμα.

Να ευχηθούμε να είναι το τελευταίο δυσάρεστο γεγονός στη χώρα μας και ελπίζουμε να πρυτανεύσει ο ανθρωπισμός και το κοινωνικό μας πρόσωπο και να δώσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους ότι μπορούμε για να επανέλθουν στους κανονικούς ρυθμούς. Μεγάλη η λύπη για τους ανθρώπους που χάθηκαν και μαζί με όλη την Ελληνική Κοινωνία απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειές τους.

Η Ομάδα μας απευθύνει και ένα ευχαριστώ στους καλλιτέχνες και όσους θα συνέβαλαν στην εκδήλωση, που είχαν από μόνοι τους την ίδια άποψη και την ευαισθησία να συνδράμουμε με την ακύρωση στο Εθνικό μας πένθος.

Follow us: