Από διάφορες περιοχές της Βοιωτίας και στο Κερατσίνι

26 χρονος και ήδη φυλακισμένος ο δράστης

Δέκα επτά κλοπές και μια απόπειρα κλοπής οχημάτων, από διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, αλλά και στο Κερατσίνι, εξιχνίασαν οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς μετά πολύμηνη και μεθοδική έρευνα,σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος ενός 26χρονου , ο οποίος μάλιστα, είναι ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας, για παρόμοια αδικήματα.

Από 29 Μαρτίου 2012 έως και 11 Απριλίου 2013, ο 26χρονος, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, έκλεψαν 11 φορτηγά από περιοχές της Λιβαδειάς, άλλο ένα από περιοχές της Αγίας Τριάδας, άλλα 4 από περιοχές του Ορχομενού, των Βαγίων, του Αγίου Βλασίου και του Αγίου Γεωργίου, καθώς κι ένα από το Κερατσίνι ..

Αρχικά εντόπιζαν φορτηγά συγκεκριμένων μαρκών, παλαιάς κυρίως τεχνολογίας, που δεν διέθεταν αντικλεπτικό μηχανισμό , μετά έσπαζαν τα τζάμια της πόρτας και τα έβαζαν μπρος με αποκοπή και επανένωση των καλωδίων της μίζας του.

Η έρευνα των Αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να διακριβωθούν τα στοιχεία ταυτότητας των συνεργών του 26χρονου, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Follow us: