Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες με χρηματοδότηση του Δήμου

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή και αναβάθμιση της υπάρχουσας παιδικής χαράς στην κεντρική πλατεία Δηλεσίου, έργο που είχε αρχικό προϋπολογισμό 129.395,26 ευρώ, πλην όμως εκτελέστηκε με σημαντική έκπτωση και το τελικό ποσό της σύμβασης ήταν 61.892,13 ευρώ, που καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από το Δήμο Τανάγρας.

Η ολοκλήρωση του έργου έρχεται να συμπληρώσει τις υπάρχουσες δομές παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους και ξεκούρασης για τους μεγαλύτερους σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας και άνεσης” τονίζει ο Δήμαρχος Τανάγρας Β. Περγάλιας, διαβεβαιώνοντας τους δημότες του ότι “παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο τόπος μας, η Δημοτική Αρχή θα προσπαθεί πάντα να δημιουργεί έργα πνοής για τους δημότες της”.

Οι εργασίες περιελάμβαναν απομάκρυνση της μεταλλικής περίφραξης και των παλαιών οργάνων της παιδικής χαράς, την κατασκευή νέας περίφραξης περιμετρικά του χώρου, τοποθέτηση κρασπέδων κήπου για την οριοθέτηση των χώρων πρασίνου, των διαδρόμων με κυβόλιθους και των επιφανειών επίστρωσης με πλαστικό δάπεδο, εγκατάσταση αρδευτικού δικτύου, φυτεύτηκαν δέντρα και θάμνοι, εγκαταστάθηκε νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, ενώ η επιφάνεια στρώθηκε με ελαστικό δάπεδο ασφαλείας.

Follow us: