Τη Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου επισκέφθηκε χθες ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος για να προετοιμάσουν τη φιλοξενία παιδιών από την Αργολίδα στη Δημοτική Κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων στη θέση “Παλιομηλιά” Ελικώνα κατά το χρονικό διάστημα 16 έως 24 Αυγούστου 2018.

Η συνάντηση έρχεται σε συνέχεια αιτήματος του Σεβασιμιώτατου Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριου για παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Δημοτικής Κατασκήνωσης του Δήμου Λεβαδέων, καθώς η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος δεν διαθέτει ιδιόκτητες κατασκηνώσεις και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης των κατασκηνώσεων του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Η Δήμαρχος σημείωσε ότι ο Δήμος Λεβαδέων με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσει νέους από την Αργολίδα, ώστε να δοθεί στα παιδιά η ευκαιρία καλοκαιρινών διακοπών με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα της κατασκηνωτικής ζωής σε ένα εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον, όπως είναι αυτό του Ελικώνα, αλλά και να γνωρίσουν τις ομορφιές και την ιστορία της ευρύτερης περιοχής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης από την πλευρά του ευχαρίστησε τη Δήμαρχο Λεβαδέων για την άμεση θετική ανταπόκρισή της στο αίτημα της Μητρόπολης.         

Follow us: