Καταιγίδες το Σαββατοκύριακο

Μέσα και η Βοιωτία

Χωρίς ακραίες θερμοκρασίες, αλλά στους 37 με 38 βαθμούς θερμοκρασία, προβλέπεται ο καιρός μέχρι και την Πέμπτη, όμως το σκηνικό αλλάζει το Σαββατοκύριακο.

Η αυριανή ημέρα, Τετάρτη θα ξεπεράσει τους 38 βαθμούς και στην Κωπαϊδα και την Πέμπτη η ζέστη θα περιοριστεί στα ανατολικά και νότια τμήματα, τόσο της ηπειρωτικής όσο και της νησιωτικής Ελλάδας, και σταδιακά θα υποχωρήσει, όμως κατά την διάρκεια του τριημέρου, δεν θα λείψουν οι μπόρες και οι τοπικές καταιγίδες κυρίως από τις ορεινές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Από την Παρασκευή ξεκινά η κακοκαιρία, με μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στις δυτικές και βόρειες περιοχές ανά διαστήματα και προς το απόγευμα θα επεκταθούν και στα κεντρικά της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σχεδόν στις περισσότερες περιοχές της χώρας ο καιρός θα είναι άστατος με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας, τις βροχές, τις καταιγίδες αλλά και τις πιθανές χαλαζοπτώσεις και οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο θα είναι τα ηπειρωτικά τμήματα από την Πελοπόννησο έως και την Θράκη.

Follow us: