Στην Γ Εθνική παραμένει ο Α.Ο ΣΕΛΛΑΝΩΝ

Στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής θα αγωνίζεται και την νέα αγωνιστική σεζόν ο Α.Ο. Σελλάνων, αφού ο Α.Ο ΘΗΒΑ δικαιώθηκε, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, στην υπόθεση του αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο Α.Ο ΣΕΛΛΑΝΩΝ είχε καταθέσει ένσταση κατά της Θηβαϊκής Ομάδας, που δεν αγωνίστηκε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, αλλά διεκδικούσε τους τρεις βαθμούς που θα κρατούσε την ομάδα, όμως χθες, ο Α.Ο ΘΗΒΑκέρδισε την έφεση που είχε καταθέσει…

Πρωτόδικα η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε δεχτεί την ένσταση του Ρήγα Φεραίου, που μπορεί προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Δείτε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δέχτηκε τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΑΟ Θήβα και εξαφάνισε την εκκαλουμένη με αριθμό 171/26-4-2018 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής.

Αποφάνθηκε ότι το σωματείο ΑΟ Θήβα δεν είναι πειθαρχικά ελεγκτέο για την τέλεση της πειθαρχικής παράβασης των άρθρων 35 και 49 παρ.2 του ΚΑΠ Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων σε συνδυασμό με το άρθρο 3 της Προκήρυξης των αγώνων της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων 2017/2018 της ΕΠΟ».

Follow us: