Το   αθλητικό   Σωματείο Α.Σ.  ΕΙΡΗΝΗ.ΧΑΛΚΙΔΑΣ διοργάνωσε   για πρώτη φορά το 1ο Διεθνές  meeting Ρυθμικής   Γυμναστικής “IRINI  CUP” -Chalkida 2018  στη   Χαλκίδα   στις 25 & 26  Μαΐου 2018.  Η συγκεκριμένη   διοργάνωση γίνεται  υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων.

 Πρώτος αγώνας για τις μικρές αθλήτριες του πρωταγωνιστικού τμήματος της  Ρυθμικής Αγωνιστικής του Α.Κ.Ο. Λιβαδειάς , Μελισσάρη Αθανασία και Εμμανουηλίδη Ελισσάβετ οι οποίες πήραν μέρος σε πρόγραμμα χωρίς όργανα και μαζί με όλες τις αθλήτριες η διοργάνωση τους απένειμε μετάλλιο για τη συμμετοχή τους.

Οι παγκορασίδες του τμήματος γεννημένες το 2009  Καρατζά Κατερίνα ,Τσιφή Έλενα, Μετσολάρη Ζωή, και Δούκα Λουκία ,  αγωνίστηκαν σε προγράμματα χωρίς όργανα κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση.

Επίσης, σε προγράμματα με δύο όργανα αγωνίστηκαν οι νεανίδες Ράπτη Σταυρούλα και Μαρία Βλάχου.

Η αθλήτρια Γεωργία Αγγελοπούλου της κατηγορίας  seniors αγωνίστηκε σε τρία προγράμματα με όργανα κλείνοντας έτσι την αγωνιστική της χρονιά με το καλύτερο τρόπο,  κατακτώντας μία  δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση !

Το αγωνιστικό τμήμα της Ρυθμικής Αγωνιστικής του Α.Κ.Ο.Λ.  συνεχίζει το επόμενο Σαββατοκύριακο με τον προκριματικό αγώνα ρυθμικής παγκορασίδων   στο Λαύριο. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες που συμμετείχαν , στις προπονήτριες τους Έφη Ραμαντάνη, Άννα  Αθανασιάδου και την Τεχνικό Σύμβουλο του τμήματος Ειρήνη Αϊνδιλή.

Επίσης, θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές του Irini cup 2018 για την άρτια διοργάνωση.  Εγγυόμαστε τη συμμετοχή μας και για την επόμενη χρονιά !!

Follow us: