Με νέα ταυτότητα και με την προσθήκη και τρίτης ημέρας..

Η Ειδική σε μια κλασσική και άκρως δημοφιλή διαδρομή, στο πεδίο βολής της Θήβας ..

Σε συνέντευξη τύπου, στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσιάστηκε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018, που θα διεξαχθεί 1 με 3 Ιουνίου, με νέα ταυτότητα, με την προσθήκη και τρίτης ημέρας και με σημαντικές αναβαθμίσεις στο σχεδιασμό του..,

Φέτος, είναι η 3η χρονιά που ο αγώνας διεξάγεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και μάλιστα, περιλαμβάνει δύο ακόμα μεγάλες αναβιώσεις, την εκκίνηση κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, και την Υπερειδική Διαδρομή στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου.

“Η υποστήριξη της Περιφέρειας σε έναν τέτοιο θεσμό εντάσσεται στην πολιτική επιλογή να δημιουργούνται ευκαιρίες για τον τουρισμό, την οικονομία και τον πολιτισμό της Στερεάς Ελλάδας” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κ.,Μπακογιάννης, τονίζοντας : «Το γεγονός ότι βρισκόμαστε εδώ για ακόμη μία χρονιά, κάτι σημαίνει. Ότι έχουμε επιλέξει να στηρίζουμε τέτοιες διοργανώσεις, γιατί αποτελούν μέρος της ανάπτυξής μας. Σημαίνει επίσης ότι ο θεσμός, πέρα από το αθλητικό του σκέλος, είχε και τα αποτελέσματα που προσδοκούσαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια: το άνοιγμα της Στερεάς Ελλάδας σε ό,τι υγιές μπορεί να μας πηγαίνει μπροστά σε όλα τα επίπεδα. Το Ράλλυ Ακρόπολις ανήκει σε όλο τον κόσμο, αλλά η καρδιά του πάντα θα χτυπά στην Στερεά Ελλάδα και γι αυτό θα συνεχίσουμε να είμαστε εμπράκτως δίπλα του»..

«Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό” καλωσόρισε στην Λαμία το EKO Acropolis Rally 2018 ο Δήμαρχος Λαμίας Ν.,Σταυρογιάννης, δηλώνοντας πως “ο Δήμος Λαμιέων ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, μαζί με την ΟΜΑΕ και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αλλά και ως οικοδεσπότης του κέντρου αγώνα, μαζί με όλες τις τοπικές αρχές καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να προετοιμάσουμε τις υποδομές της εκδήλωσης, με μοναδικό στόχο να προσφέρουμε σε συμμετέχοντες και θεατές ένα συναρπαστικό θέαμα”..,

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018 έχει και φέτος την σημαντική συνεισφορά των Δήμων τους οποίους διασχίζει, Θήβας, Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου, Δελφών, Μακρακώμης και Αμφίκλειας-Ελάτειας και ο Ν.Μανώλης, Αλυτάρχης του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018, ,παρουσίασε τις αναλυτικές πληροφορίες του αγώνα. Μετά την τελετή εκκίνησης στην Ακρόπολη στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής 1 Ιουνίου, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα διεξαχθεί , στις 15:26, η Υπερειδική Διαδρομή στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου και το απόγευμα,ώρα 17:29, η Ειδική σε μια κλασσική και άκρως δημοφιλή διαδρομή, στο πεδίο βολής της Θήβας.

Η δεύτερη μέρα, Σάββατο 2 Ιουνίου, περιλαμβάνει 6 Ειδικές Διαδρομές, οι 3 επαναλαμβανόμενες, Νέα Άμφισσα, Δροσοχώρι, Παλαιοχώρι-Μενδενίτσα- και η τρίτη μέρα άλλες δύο επαναλαμβανόμενες, τηνΓραμμένη και την Δίβρη.

Ο τερματισμός το αγώνα είναι προγραμματισμένος για τις 15:04 το ίδιο απόγευμα, στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας…

Follow us: