Οι φωτογραφίες αυτής της γυναίκας ήταν αρκετές για να κάνει όλο το Twitter να τα βάλει με το Booking.

Βέβαια δεν φταίει μόνο η πλατφόρμα, αλλά όσοι βρίσκουν πονηρά τρικ να για να παρουσιάσουν όσο πιο πολυτελή γίνεται την περιουσία τους.

Τι είδε στο booking.comΤι είδε στο booking.com

Συγκεκριμένα, η Τζένι Κέρσο από το Μάντσεστερ ανέβασε δύο φωτογραφίες στο Twitter όπου απεικονίζουν την «προσδοκία» από την «πραγματικότητα» αναφορικά με ένα ξενοδοχείο στο μακρινό Βιετνάμ.

Πριν επισκεφτεί το Βιετνάμ, η Τζένι βλέποντας τις φωτογραφίες υπέθεσε πως το δωμάτιό της θα έχει μία μεγάλη πισίνα με υδρομασάζ και τέλεια θέα.

Παραδόξως όμως η ίδια βρήκε μία τόσο μικρή πισίνα που μόνο η ίδια – και αυτό με δυσκολία- χωρούσε εκεί.

Τι είδε στην πραγματικότηταΤι είδε στην πραγματικότητα

Το δημοσίευμα της έγιναν viral μέσα σε λίγες μέρες, έχοντας περισσότερα από 150.000 likes και 70.000 retweets.

Οπως ήταν λογικό, η ίδια δέχτηκε εκατοντάδες σχόλια στα social media με τους χρήστες του διαδικτύου να μην μπορούν να σταματήσουν να αστειεύονται με το πάθημά της.

Τα σχόλια πάντως που έδιναν και έπαιρναν ήταν αυτά για τον άνθρωπο που έκανε αυτό το πονηρό τρικ με αποτέλεσμα η πισίνα να φαίνεται τεράστια.

«Ντροπή στο φωτογράφο», έγραψε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο αστειεύτηκε λέγοντας «Αυτό μοιάζει με το πως βλέπεις τα άτομα που φλερτάρεις στο Tinder και πως είναι στην πραγματικότητα».

«Είναι τόσο μικρή η πισίνα που δεν χωράει κάνει το e στην λέξη welcome, ανέφερε ένας άλλος κάνοντας μάλιστα ζουμ στην σχετική φωτογραφία.

Πάντως το θέμα πήρε τόσες μεγάλες διαστάσεις που μέχρι και η ίδια εταιρία, booking, έσπευσε να σχολιάσει το παράπονό της.

«Γεια σου Τζένη, η ομάδα μας θα κάνει ότι μπορεί για να σε βοηθήσει με τα παράπονά σου. Σε συμβουλεύουμε να στείλεις αυτές τις φωτογραφίες στο…. μαζί με τον αριθμό της κράτησής σου. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατό», ανέφερε με σχόλιο της η ομάδα του booking.

Ενα αλλο παρόμοιο συμβάνΕνα αλλο παρόμοιο συμβάν

πηγή: ieifmerida.gr

 

Follow us: